Ситні оладки можна готувати не тільки з борошна, овочів, але й з вермішелі. Для того, щоб вони були не забитими, не додавайте багато борошна, його можна взагалі замінити твердим тертим сиром.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і ситних оладок з вермішелі, з твердим сиром та зеленою цибулею.
Інгредієнти:
- Вермішель 200 г
- Сир твердий 360 г
- Яйця 4 шт
- Зелена цибуля 150 г
- Сіль 12 г
- Перець 4 г
- Сухий часник 6 г
- Олія 120 г
Спосіб приготування:
1. До відвареної вермішелі додайте подрібнену зелень, тертий сир на дрібну тертку, яйця, спеції та перемішуємо.
2. Викладіть ложкою на гарячу сковороду з олією і з двох сторін обсмажте до золотистої скоринки.
Подавайте зі свіжими овочами чи сметаною!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Оладки на воді
- Оладки з кабачків у духовці
- Оладки з вівсянки