Неслухняне пухнасте волосся: що робити, щоб була шикарна укладка
Неслухняне пухнасте волосся: що робити, щоб була шикарна укладка

Неслухняне пухнасте волосся: що робити, щоб була шикарна укладка

Стиліст дав дуже важливі поради, які допоможуть приборкати пухнасте волосся.

Красиве і доглянуте волосся одразу кидається в очі перехожих. Багато жінок мріють про слухняне довге волосся. Однак є багато жінок з неслухняним волоссям, яке сильно пушиться. Відомий зірковий стиліст Михайло Прус розповів, що робити, якщо волосся сильно пушиться і як за ним правильно доглядати.

Чому волосся сильно пушиться

Пухнасте волосся - це пористе та сухе волосся. У ньому відкриті волосяні лусочки і тому волосини активно втрачають всю вологу. Водночас вони вбирають в себе всю вологу з вулиці, через що і починають пушитись.

Що робити з пухнастим волоссям

Якщо у вас пухнасте волосся, то потрібно правильно за ним доглядати. В першу чергу це стосується миття голови. Обов'язково потрібно спершу двічі помити шкіру голови шампунем.

"Не забувайте, що шампунь призначений саме для шкіри голови, а не для волосся", - сказав Михайло Прус.

Після миття шкіри голови шампунем волосяні чешуйки відкриються і в цей момент потрібно нанести маску. Вона зможе глибше зайти всередину. Головне витримати правильну кількість хвилин, яка зазначена в інструкції.

Після того як ви змиєте маску, потрібно нанести кондиціонер. Саме він закриє лусочки і буде стримувати всі зволожуючі засоби всередині.

Стиліст радить користуватися ще й незмивними зволожуючими спреями для волосся.

Дивіться відео про те, як доглядати за пухнастим волоссям:

Вас також зацікавить:

Джерело матеріала
loader