/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4c23166782c4ec80ffe62b8a5eff70ab.png)
Проста і дуже смачна закуска з запеченого часнику та помідорів чері: як приготувати
Якщо ви вважаєте, що закуска з запеченого часнику обов’язково повинна бути гострою, повірте, ви дуже сильно помиляєтесь. Справа в тому, що під час запікання часник втрачає гостроту і зовсім по-новому розкриває свій смак.
Тому якщо ви ніколи не куштували закуски, приготовленої з печеного часнику, то зараз саме час це зробити. Як правильно її приготувати, в Instagram розповіла фудблогерка з ніком carmen.rose.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F530291c7e47206fbf0807cf591f80e98.png)
Інгредієнти
- Хліб для брускети
- Часник – 6 головок
- Фенхель
- Помідори чері
- Оливкова олія
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування
1. З часнику зрізаємо верхню частину. Помідори розрізаємо навпіл та складаємо все у деко для запікання.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd92105e6e78e7fda0aa83d21b637aa13.png)
2. Додаємо сіль, перець, фенхель та поливаємо оливковою олією.
3. Випікаємо протягом 40 хвилин при 180 градусах.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5845384a71996046e9df26fa981c12cf.png)
4. Вичавлюємо часник у глибоку ємність та додаємо подрібнену зелень.
5. Хліб підсмажуємо на пательні та викладаємо на нього часник.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fcfc1c3ddf445efaa7005dcbb3ce0a28a.png)
6. Зверху викладаємо печені томати чері та прикрашаємо все листям базиліку.
На OBOZ.UA є й інші рецепти брускет:
- Брускета з прошуто
- Брускета класична
- Брускета з лососем

