Якщо ви вважаєте, що закуска з запеченого часнику обов’язково повинна бути гострою, повірте, ви дуже сильно помиляєтесь. Справа в тому, що під час запікання часник втрачає гостроту і зовсім по-новому розкриває свій смак.
Тому якщо ви ніколи не куштували закуски, приготовленої з печеного часнику, то зараз саме час це зробити. Як правильно її приготувати, в Instagram розповіла фудблогерка з ніком carmen.rose.
Інгредієнти
- Хліб для брускети
- Часник – 6 головок
- Фенхель
- Помідори чері
- Оливкова олія
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування
1. З часнику зрізаємо верхню частину. Помідори розрізаємо навпіл та складаємо все у деко для запікання.
2. Додаємо сіль, перець, фенхель та поливаємо оливковою олією.
3. Випікаємо протягом 40 хвилин при 180 градусах.
4. Вичавлюємо часник у глибоку ємність та додаємо подрібнену зелень.
5. Хліб підсмажуємо на пательні та викладаємо на нього часник.
6. Зверху викладаємо печені томати чері та прикрашаємо все листям базиліку.
На OBOZ.UA є й інші рецепти брускет:
- Брускета з прошуто
- Брускета класична
- Брускета з лососем