Кулінарний експерт, колишня суддя проєкту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася з українцями перевіреним рецептом маринованих кабачків.
"Так швидко кабачки ви ще не готували. Завіряю вас, що вони не тільки швидкі, корисні, та ще й дуже смачні! Тому записуйте рецепт", – наголосила зірка "Мастер Шеф".
Для приготування маринованих кабачків "Мастер Шеф" Литвинова використовує такі інгредієнти:
- кабачки (молоді маленькі) - 250 г (2 шт.)
- сіль - 0,5 ч.л.
- перець мелений - 1/3 ч.л.
- цукор - 1 ч.л.
- прованські трави - 1 ч.л.
- олія оливкова - 2 ст.л.
- часник - 2-3 зуб.
"Прованські трави тут грають основну скрипочку. Можна ще додати свіжих трав, наприклад, кріп також буде дуже класно тут, але орегано та базилік дають таку оригінальну та вишукану нотку", – відзначила "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова.
Кабачки "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова нарізає брусочками та складає в зіп-пакет. Додаємо до кабачків сіль, перець, цукор, олію, вичавлений часник, а також прованські трави, добре все перемішуємо та лишаємо маринуватися мінімум на 5 хвилин.
"Чим довше вони будуть маринуватися, тим більш насичений смак будуть мати. Навіть на годинку-на дві можна залишити. На завтра вони вже трошечки потечуть і також будуть смачними, знаєте, як мариновані огірки, які стоять декілька днів, такий самий ефект", – додала "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова.
Останні новини України:
Дешевше та смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як зекономити на приготуванні плову.