В Україні пояснили, як арешт Дурова вдарить по Путіну
В Україні пояснили, як арешт Дурова вдарить по Путіну

В Україні пояснили, як арешт Дурова вдарить по Путіну

Керівник Центру протидії дезінформації РНБО України лейтенант Андрій Коваленко розповів, як затримання у Франції засновника Telegram Павла Дурова допоможе послабити агресію Росії.

Як передає "Хвиля", про це він повідомив у своєму Ютуб-каналі.

Так, за словами Коваленка, це допоможе протидіяти російській агресії, що вплине на ефективність російської агентурної мережі у світі.

"Завдяки кейсу Дурова може впасти вся агентурна мережа РФ в Європі", - підкреслив він.

Лейтенант також зазначив, що Telegram – це єдиний месенджер, який активно використовує російська армія.

"Дурова звинувачують у тому, що він не співпрацював із французькою поліцією у боротьбі з наркоторгівлею. Найближчими місяцями Росію можуть звинуватити в торгівлі наркотиками в Європі. Важкі часи чекають на Головне управління Генштабу РФ, адже саме їх вважають основними "відповідальними" за цей напрямок шпигунської діяльності", – додав Коваленко.

Зазначимо, що російське видання Baza, посилаючись на джерела, пише, що після затримання Дурова низці російських чиновників, силовикам і посадовцям адміністрації президента доручили видалити своє службове листування з Telegram. Таку вказівку начебто дали і високопосадовцям російського міноборони, а також деяким великим бізнесменам.

В Україні пояснили, як арешт Дурова вдарить по Путіну - Фото 1

Нагадаємо, Ілон Маск, Такер Карлсон та інші відреагували на арешт Павла Дурова.

Дурова затримали у суботу ввечері в аеропорту Ле Бурже під Парижем. Він прибув із Азербайджану на приватному літаку у супроводі охоронця та жінки.

Джерело матеріала
loader
loader