Ольга Харлан набила нове тату на честь тріумфу на Олімпійських іграх 2024
Ольга Харлан набила нове тату на честь тріумфу на Олімпійських іграх 2024

Ольга Харлан набила нове тату на честь тріумфу на Олімпійських іграх 2024

Українська фехтувальниця Ольга Харлан зробила собі символічне татуювання на честь тріумфу на Олімпіаді. 33-річна спортсменка набила на руці усі 6 медалей, отриманих на цих змаганнях за всі роки спортивної кар'єри.

- Час для новенької... Досі не можу повірити, що маю вже 6 медалей, - підписала кадри Ольга.

У сторіс Instagram Харлан також засвітила інші малюнки, які зробила на тілі. Раніше фехтувальниця набила п'ять переплетених кілець різного кольору - як символ Олімпійських ігор і стрілу.

У 2024 році Харлан стала найтитулованішою українською спортсменкою в історії. У її колекції тепер 2 золоті, 1 срібна та 3 бронзові медалі. На змаганнях у Парижі Ольга виграла "бронзу" в особистому турнірі шаблісток, а у фіналі командного поєдинку – золоту медаль. Вона також встановила жіночий рекорд за найдовшим інтервалом між золотими медалями у фехтуванні на Олімпійських іграх. Раніше ніхто не мав 16-річної паузи між двома золотими медалями у жіночих турнірах з фехтування.

Напередодні 33-ї річниці Дня незалежності України президент Володимир Зеленський вручив Ользі Харлан та боксеру Олександру Усику ордена Свободи.

33-річна спортсменка набила на руці усі 6 медалей, отриманих у різні роки на Олімпіаді Фото: instagram.com/olgakharlan

Раніше фехтувальник також набила п'ять переплетених кілець різного кольору - як символ Олімпійських ігор та стрілу. Фото: instagram.com/olgakharlan

Джерело матеріала
loader
loader