Як приготувати пельмені без замішування тіста
Для тих, хто не хоче замішувати тісто та ліпити пельмені, але їх дуже полюбляє їсти, пропонуємо рецепт приготування пельменів без ліплення від фуд-блогерки Alinи FooDee. "Пельмені виходять дуже смачні, тонке тісто та багато м'ясної начинки".
Інгредієнти
- Фарш — 500 г.
- Цибуля — 2 шт. (250 г).
- Яйце — 2 шт.
- Вода — 3 ст.л
- Сіль, мелений перець — на смак.
- Борошно — декілька столових ложок.
- Лавровий лист — декілька шт.
- Чорний перець — 8−10 горошин.
Приготування лінивих пельменів
- Дрібно порізати цибулю.
- Зробити фарш з пів кілограма м'яса, або взяти вже готовий фарш. Додати до нього подрібнену цибулю, посолити,поперчити. Можна додати будь-які улюблені спеції. Добре перемішати руками.
- Зробити невеликі кульки.
- Яйця збити з сіллю та перцем, додати воду, можна молоко.
- Кожну кульку з фаршу спочатку занурити у збиті яйця, а потім обваляти у борошні. Таку процедуру повторити 2−3 рази.
- Готові кульки відварити, як звичайні пельмені у воді з лавровим листом та чорним перцем.