/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F6bace442218bdf86ccc9f911dbc2d616.jpg)
Що приготувати з лаваша та фаршу для перекусу: рецепт ситної та бюджетної страви
Лаваш можна використовувати для приготування смачних пирогів, піци, рулетиків з м'ясом і сиром, а також десертів і закусок.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe16e5a74f56c1ea6f36be4c50c94b781.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачних рулетиків з лаваша, з м'ясним фаршем та томатною заливкою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Faedac25e5a92bf05b90ac07c0c75584e.png)
Інгредієнти:
- лаваш
- 500 г фаршу
- 1 цибуля
- 1 морква
- 4 ст. томатної пасти
- 2 ст. грецького йогурту/сметани
- 100 г сиру
- сіль та перець за смаком
Спосіб приготування:
1. Цибулю поріжте кубиків, моркву натріть на тертці і посмажте до золотистості.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F51a0d711890c474e59719f56c20a238b.png)
2. Додайте засмажку у фарш і добре перемішайте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F1fc4aa84a8fe9a05883f8e3d32c80be2.png)
3. Для заливки: змішайте томатну пасту та йогурт (за бажанням солимо та додаємо улюблені спеції).
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F636ad9f1fd800e44d753e5a1ec95cdba.png)
4. Лаваш наріжте на маленькі шматочки, викладіть у кожен фарш і загорніть у рулетик. Дно форми змастіть соусом та викладіть рулетики, залийте рулетики залишком соусу та розрівняйте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fba51d70c8c1e7fa60db2a97d1736547e.png)
5. Готуйте в розігрітій духовці до 180 г 20 хвилин. Сир натріть на тертці, посипте рулетики та відправте в духовку ще на 15 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F761ceeb26813d265b1de45782ffa970c.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Шаурма у лаваші
- Ледачий пиріг з лаваша з сирною начинкою
- Сирні рулетики з лаваша за 10 хвилин

