Смажені консервовані кабачки на зиму: як приготувати смачну закуску
Смажені консервовані кабачки на зиму: як приготувати смачну закуску

Смажені консервовані кабачки на зиму: як приготувати смачну закуску

Кабачки на зиму можна дуже смачно приготувати з овочами, зелень, спеціями, часником та чилі. Ще з них вийде дуже смачна ікра, салати та навіть варення.

Як смачно приготувати кабачки на зиму

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних смажених консервованих кабачків.

Рецепт закуски

Інгредієнти:

  • Кабачки – 1,4 кг. (3 шт. великих)
  • Часник – 50 г
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Оцет яблучний – 1 ст. л на банку
  • Олія з томатами, часником та базиліком – 60 мл

Спосіб приготування:

1. Кабачки порізати на кружечки. Полийте ароматною олією з томатами, часником та базиліком. Обсмажте до золотистого кольору.

Смажені кабачки

2. Змішайте подрібнену петрушку та часник із сіллю.

Зелень із часником

3. У банки викладіть шарами зелень із кабачками. У кожну банку додайте 1 ст.л оцту та олії з томатами, часником та базиліком.

Приготування кабачків

4. Накрийте кришками і поставте в каструлю застелену рушником. Влийте воду та стерилізуйте з моменту кипіння 15-20 хвилин. Дістаньте обережно банки та щільно закрийте.

Скільки готувати закуску

5. Переверніть і накрийте, вони повинні стояти так до охолодження.

Готові кабачки

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мариновані кабачки без стерилізації
  • Мариновані кабачки за 5 хвилин
  • Мариновані кабачки з листя смородини
Джерело матеріала
loader
loader