/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fab72f6d31f4f0a8a718291af9fb537f7.jpg)
Ліниві голубці з капусти та фаршу без заморочки: як смачно приготувати
Щоб не возитись із пропарюванням та загортанням капусти, можна приготувати ліниві голубці. Щоб їх приготувати, достатньо всього протушкувати овоч і поєднати його із заправленим фаршем. Декілька хвилин в духовці – і страва для всієї родини готова.
Ідея приготування соковитих лінивих голубців з фаршу опублікована на сторінці фудблогерки з ніком mariiam foodblog в Instagram. Щоб капуста була соковитою, її потрібно протушкувати на сковорідці з додаванням сметани та кетчупу.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb5190b9b55d66ec5e5208bbe7e04f0cd.png)
Інгредієнти:
- фарш – 1 кг.
- рис – 1 склянка
- капуста – 1 середня
- цибуля – 2 шт. (великі)
- морква – 3 шт.
- сметана – 200 г
- кетчуп – 150 г
- спеції – за смаком
Спосіб приготування:
1. Капусту тушкувати на олії, поступово додаючи воду, 20 хвилин.
2. До фаршу додати сіль, перець, сухий часник, промитий рис та охолоджену тушковану капусту.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F8e049572b92ff358ec60c21dc6370d25.png)
3. Для заливки обсмажити цибулю з морквою 5-7 хвилин.
4. Додати сметану, кетчуп, спеції, трішки води.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Feb4b30541f1f0765949db42a84f3e391.png)
5. Сформувати голубці, полити заливкою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fc39fb5a2b0c73b0efc20b75cd9ac72df.png)
6. Поставити в духовку на 45 хвилин за температури 180 градусів.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F54c96f4bdc8fd9b0d20681fa7f326e6d.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Голубці з грибами
- Ліниві голубці в мультиварці
- Голубці з молодої капусти

