Що приготувати з лаваша для перекусу: рецепт ситної та швидкої страви
Що приготувати з лаваша для перекусу: рецепт ситної та швидкої страви

Що приготувати з лаваша для перекусу: рецепт ситної та швидкої страви

Лаваш – ідеальна основа для піци, пирогів, смажених та запечених рулетів, а також смачних закусок. Ще з нього можна робити смачну шаурму та запіканки.

Що приготувати з лаваша

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та швидкого у приготуванні лаваша з сиром та помідорами.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • шпинат
  • чері
  • яйце
  • 20-30 мл. молока
  • сир
  • лаваш
  • спеції, сіль

Спосіб приготування:

1. На середньому вогні смажимо 2-3 хвилини шпинат, додаємо чері і смажимо ще кілька хвилин.

Начинка для лаваша

2. До яйця додаємо молоко, спеції, сіль і трохи збиваємо виделкою. Заливаємо сумішшю шпинат з помідорами.

Приготування страви

3. Готуємо 2-3 хвилини та перекладаємо на лаваш, додаємо сир та загортаємо.

Скільки готувати лаваш

4. Обсмажуємо на добре розігрітій сковороді з обох боків до золотистої скоринки.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Шаурма у лаваші
  • Ледачі трубочки з лаваша з сиром та зеленню за 10 хвилин
  • Мімоза в лаваші
Джерело матеріала
loader
loader