Як позбутися неприємного запаху взуття: 6 способів, які допомагають
Як позбутися неприємного запаху взуття: 6 способів, які допомагають

Як позбутися неприємного запаху взуття: 6 способів, які допомагають

Загалом причиною поганого запаху є бактерії, які накопичуються на наших ногах, а потім осідають на взутті, пишуть Поради 24. Вони не є шкідливими, але виділяють неприємний запах, від якого хочеться якнайшвидше позбутися. Саме тому радимо вам застосувати певні поради, які приберуть проблему із запахом.

Морозилка

Такий варіант може багатьох здивувати, але він справді працює. Все, що вам треба зробити – це загорнути взуття у пакет та поставити в морозилку на 12 годин. Холод знищить всі бактерії у взутті, які є джерелом поганого запаху.

Перекис водню

Щоб позбутися поганого запаху за 5 хвилин, вам знадобиться перекис водню та оцет. Змочіть їх у ваті чи спонжику та протріть взуття всередині.

Сода і крохмаль

Візьміть 3 столові ложки соди та 1 столову ложку крохмалю. Додайте кілька крапель парфумів чи ефірної олії. Цей порошок поставте у дві шкарпетки та поставте у взуття на ніч. Такий дезодорант домашнього виробництва прибере увесь поганий запах.

Позбутися смороду від взуття можна досить просто
Позбутися смороду від взуття можна досить просто / Фото Pexels

Чайні пакетики

Щоб прибрати поганий запах взуття за ніч – візьміть чайні пакетики. Чай має антибактеріальні властивості та є хорошим сорбентом, тож вбере будь-який поганий запах.

Антисептик

Рідина у вигляді спрею чи гелю добре вбиває бактерії всередині взуття, тож поганий запах зникне досить швидко.

Листя м’яти

Прибрати поганий запах з взуття можуть свіже чи засушене листя м’яти. Його просто треба поставити у полотняний мішечок у взутті на всю ніч, щоб прибрати поганий запах.

Джерело матеріала
loader
loader