Дуже часто сирники виходять сирими всередині та розпадаються. Щоб вони тримали форму, додайте в основу борошно рисове або кокосову стружку.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних сирників з рисовим борошном, які не розпадатимуться.
Інгредієнти:
- 200 г сиру в брикеті
- 1 жовток
- 2 ст. л. рисового борошна (це головний секрет)
- 1 ст. цукру або цукрозамінника
- 0.5 ванільного цукру
Спосіб приготування:
1. До сиру додайте всі інгредієнти і добре перемішайте.
2. Вологими руками сформуйте сирники, трохи обваляйте в рисовому борошні.
3. На сковороду додайте невелику кількість олії та добре розігрійте, зробіть вогонь до середнього та смажте сирники до золотої скоринки з двох боків.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Сирники з родзинками та манкою
- Сирники у духовці з манкою
- Сирники з родзинками