Що додати в сирники, щоб вони не розпадалися: ділимося секретами та рецептом
Що додати в сирники, щоб вони не розпадалися: ділимося секретами та рецептом

Що додати в сирники, щоб вони не розпадалися: ділимося секретами та рецептом

Дуже часто сирники виходять сирими всередині та розпадаються. Щоб вони тримали форму, додайте в основу борошно рисове або кокосову стружку.

Смачні сирники

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних сирників з рисовим борошном, які не розпадатимуться.

Рецепт сирників

Інгредієнти:

  • 200 г сиру в брикеті
  • 1 жовток
  • 2 ст. л. рисового борошна (це головний секрет)
  • 1 ст. цукру або цукрозамінника
  • 0.5 ванільного цукру

Спосіб приготування:

1. До сиру додайте всі інгредієнти і добре перемішайте.

Сир із жовтком

2. Вологими руками сформуйте сирники, трохи обваляйте в рисовому борошні.

3. На сковороду додайте невелику кількість олії та добре розігрійте, зробіть вогонь до середнього та смажте сирники до золотої скоринки з двох боків.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Сирники з родзинками та манкою
  • Сирники у духовці з манкою
  • Сирники з родзинками
Джерело матеріала
loader
loader