Рулет із кабачка "Філадельфія": рецепт смачної закуски для святкового столу
Рулет із кабачка "Філадельфія": рецепт смачної закуски для святкового столу

Рулет із кабачка "Філадельфія": рецепт смачної закуски для святкового столу

З кабачка вийдуть дуже смачні закуски, а також млинці, оладки, салати. Ще їх можна використовувати для приготування пирогів, запіканок.

Закуска із кабачка

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного рулету з кабачка, з начинкою з риби, крем-сиру та огірком.

Рецепт рулету

Інгредієнти:

  • 2 кабачки (550 г.)
  • 0,5 ч.л. солі
  • 3 яйця
  • 2 ст. сметани або білого йогурту
  • сіль та спеції за смаком
  • 3 ст. л. борошна

Для начинки:

  • 200 р. крем-сиру
  • 1 огірок
  • 180 г. червоної рибки

Спосіб приготування:

1. Кабачок натріть на тертці, додайте сіль, перемішайте і відставте.

Сирий кабачок

2. В окрему миску розбийте 3 яйця, додайте сіль та спеції, сметану та добре перемішайте.

Яєчна суміш

3. Кабачок відіжміть від зайвого соку і перекладіть в яєчно-сметанну суміш, перемішайте, додайте борошно| і замісіть однорідне тісто.

Тісто для рулету

4. Перелийте тісто на застелене пергаментом деко і за допомогою лопатки розрівнюємо в тонкий пласт. Після відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15-25 хвилин.

Скільки готувати основу для рулету

5. Готову основу охолоджуємо, змащуємо крем-сиром і викладаємо начинку. Обережно закручуємо рулет та обгортаємо харчовою плівкою. Відправляємо у холодильник на 1 годину.

Готовий рулет

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Кабачки у клярі
  • Мариновані кабачки з кетчупом та оцтом
  • Мариновані кабачки з петрушкою та кетчупом
Джерело матеріала
loader