/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F760742e3be5cc2d2c4dbdb0d1939b4ec.jpg)
Рулет із кабачка "Філадельфія": рецепт смачної закуски для святкового столу
З кабачка вийдуть дуже смачні закуски, а також млинці, оладки, салати. Ще їх можна використовувати для приготування пирогів, запіканок.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F04c7d584202f3269031267a7467da35d.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного рулету з кабачка, з начинкою з риби, крем-сиру та огірком.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd23c720060ffbcc50c33324ccefa9e1d.png)
Інгредієнти:
- 2 кабачки (550 г.)
- 0,5 ч.л. солі
- 3 яйця
- 2 ст. сметани або білого йогурту
- сіль та спеції за смаком
- 3 ст. л. борошна
Для начинки:
- 200 р. крем-сиру
- 1 огірок
- 180 г. червоної рибки
Спосіб приготування:
1. Кабачок натріть на тертці, додайте сіль, перемішайте і відставте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F86994a2eeef0fdf740e342e8891d46cc.png)
2. В окрему миску розбийте 3 яйця, додайте сіль та спеції, сметану та добре перемішайте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb259d93e265350f1a0b477c73337beee.png)
3. Кабачок відіжміть від зайвого соку і перекладіть в яєчно-сметанну суміш, перемішайте, додайте борошно| і замісіть однорідне тісто.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7579da1a5f88dfbfe14084aa256ff7cb.png)
4. Перелийте тісто на застелене пергаментом деко і за допомогою лопатки розрівнюємо в тонкий пласт. Після відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15-25 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F22bfb0ed0a71afa97b8339246a455096.png)
5. Готову основу охолоджуємо, змащуємо крем-сиром і викладаємо начинку. Обережно закручуємо рулет та обгортаємо харчовою плівкою. Відправляємо у холодильник на 1 годину.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F3c1c1e91effdee5ee1991f823584182a.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Кабачки у клярі
- Мариновані кабачки з кетчупом та оцтом
- Мариновані кабачки з петрушкою та кетчупом

