/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F567e2b1b80b3db3fac8f11f19bab78ed.jpg)
Теплий салат із хрустких баклажанів та овочів: готується елементарно
З баклажанів вийде дуже смачна ікра, а також салати, закуски, а також їх можна смачно консервувати з овочами та спеціями, часником.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F3611761eb9e87fc9d9b3fa60c183c187.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, теплого салату зі смажених у фритюрі баклажанів, із сиром та овочами.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F108cf93d7a5c1dfd931186b5c1a79ce6.png)
Інгредієнти:
- 1 баклажан
- сіль
- 30 г крохмалю
- олія – для смаження
- помідори
- зелень
- моцарела
- теріяки
Спосіб приготування:
1. Баклажан наріжте, посипте сіллю і залиште на 20-30 хвилин, щоб пішла зайва рідина та гіркота. Запаніруйте баклажани в крохмалі.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F608cf828f37353e4004541a614c590d4.png)
2. Обсмажте баклажани у фритюрі до золотистої скоринки.
3. Після викладіть баклажани на паперову серветку, щоб прибрати зайву олію, додайте в миску овочі, зелень, баклажани, сир і полийте соусом.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5fc81b75d8b2071ddc7c87404b4310a0.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані баклажани з часником та травами
- Мариновані баклажани з гострим перцем
- Баклажани квашені

