Євген Клопотенко розповів, чим пригощав держсекретаря США Ентоні Блінкена та акторка Майкла Дугласа
Євген Клопотенко розповів, чим пригощав держсекретаря США Ентоні Блінкена та акторка Майкла Дугласа

Євген Клопотенко розповів, чим пригощав держсекретаря США Ентоні Блінкена та акторка Майкла Дугласа

За один день ресторан Євгена Клопотенка приймав двох всесвітньо відомих гостей — Майкла Дугласа та Ентоні Блінкена.

Шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко розповів, чим годував американського актора Майкла Дугласа і його сина та держсекретаря США Ентоні Блінкен, які вчора, 11 вересня, побували у Києві. Подробицями кулінар поділився у себе на сторінці в Інстаграм.

Зокрема, відомо, що відомі закордонні особистості побували у ресторані Євгена Клопотенка "100 років тому вперед".

"Тільки що Майкл Дуглас був через три години був Ентоні Блінкен, тут перекрили все… А я просто переможець 5 сезону "Майстер Шеф" Євген Клопотенко", — висловив своє захоплення такою увагою шеф-кухар.

Крім цього, кулінар розповів, чим частував людей зі світовим іменем. За його словами, пригощали актора та держсекретаря традиційними українськими стравами — борщем на перше, каченою кашею на друге з копченими грушами. Крім цього, додали домашню олію зі спеціями та закуски з білого буряка. Також гостей частували традиційною українською стравою "верещака" — свиняча грудка тушкована у буряковому квасі або настої. Пригощали поважних персон і квасом. Звісно спеціально для візиту гостей випекли і свіжий домашній український хліб, який за словами Клопотенка, гості зацінили.

Щодо причин візиту всесвітньо відомих людей. Відомо, що Ентоні Блінкен приїхав до України з візитом, щоб вчергове висловити свою підтримку у війні проти Росії.

Щодо візиту Майкла Дугласа, то нині відомо, що причиною його приїзду стало те, що вінвізьме участь в Саміт перших леді та джентльменів, організований Оленою Зеленською.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Євген Клопотенко зняв кітель шеф-кухаряі вийшов в стильному образі на подіум Fashion Week.

Крім цього, Фокус писав, що Євген Клопотенко зізнався, скільки тисяч доларів витрачає на місяць.

Джерело матеріала
loader
loader