Злива голів у Львові: Шахтар розгромив Карпати напередодні старту в Лізі чемпіонів
Злива голів у Львові: Шахтар розгромив Карпати напередодні старту в Лізі чемпіонів

Злива голів у Львові: Шахтар розгромив Карпати напередодні старту в Лізі чемпіонів

Шахтар – Карпати 5:2

Голи: Зубков, 21, Бондаренко, 29, 39, 65, Сікан, 42 – Підлепенець, 24, Чачуа, 84

Донецький Шахтар невдало стартував у новому сезоні УПЛ, зазнавши двох поразок у чотирьох матчах. Поєдинок проти Карпат повинен був зняти питання про готовність чемпіона до Ліги чемпіонів, пише 24 Канал.

Гольова феєрія під акомпанемент дощу

Стартові хвилини поєдинку краще провели гравці Карпати, які мали можливість відкрити рахунок вже на 4-й хвилині. Однак Різник відбив удари Мірошніченка та Адамюка після розіграшу кутового.

Одразу ж "гірники" відповіли ударом у стійку у виконанні Судакова. А на 21-й хвилині зустрічі Шахтар вийшов вперед. Зубков пробив у ближній кут після пасу Кевіна.

Львів'яни повернули інтригу через три хвилини. Після розіграшу кутового Підлепенець замкнув подачу Мірошніченка. 1:1 – рахунок став рівний.

Проте донеччани не збиралися повторювати помилки минулих поєдинків. Спочатку Артем Бондаренко, який за 10 хвилин оформив дубль, а потім Данило Сікан зробили перевагу "гірників" комфортною.

У другій половині матчу посилився дощ. Однак негода не позначилася на діях футболістів.

На 65-й хвилині Бондаренко оформив хет-трик, зробивши рахунок 5:1 на користь Шахтаря. За шість хвилин до завершення матчу львів'янин Чачуа відіграв один м'яч.

У підсумку поєдинок на "Арені-Львів" завершився з рахунком 5:2 на користь Шахтаря.

  • Шахтар зумів покращити турнірну ситуацію. "Гірники" піднялися на шосту сходинку. В активі команди Маріно Пушича 9 очок.
  • Карпати зазнали третьої поразки в чемпіонаті. Підопічні Владислава Лупашка з 5 очками опустилися на 12 сходинку.
Теги за темою
футбол Шахтар УПЛ
Джерело матеріала
loader
loader