Солодкий болгарський перець можна дуже смачно і швидко замаринувати. Він виходить пряним та дуже соковитим. Найкраще подавати на підсмаженому хлібі з крем-сиром.
Ідея приготування ароматної закуски з болгарського перцю опублікована на сторінці фудблогерки Лілії з ніком liliya.cooking в Instagram. Можна їсти одразу після охолодження.
Інгредієнти:
- болгарський перець – 9 шт. (невеликих)
- оцет – 1 ст.л.
- олія – 2 ст.л.
- часник – 2-3 зубчика
- кріп
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
1. Перець запекти за температури 200 градусів 20-25 хвилин.
2. Накрити кришкою на 5 хвилин, щоб легко почистити шкірку.
3. Нарізати смужками.
4. Додати оцет, олію, часник, дрібку солі і зелень.
5. Перемішати, дати охолонути.
6. Дуже смачно їсти з підсушеним хлібом і вершковим сиром
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Перець, фарширований морквою
- Перець, фарширований сиром
- Перець, фарширований баклажанами