/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd29e332dea739ba3b703291d62eb38af.jpg)
Швидка маринована скумбрія, яку можна їсти через добу: рецепт найвдалішого маринаду
Скумбрію можна дуже смачно запікати, гасити з овочами, а також маринувати. Для того, щоб вона була смачною, зробіть маринад із води, спецій, олії, оцту, цукру.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9a9d70a4c239d70cdeaccf1c93ebb4a8.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, пряної, маринованої скумбрії з цибулею, олією та оцтом.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F6235476d0b904b80904dbe7bfe5b6496.png)
Інгредієнти:
- Скумбрія – 1 шт.
- Сіль – 2 ч. л.
- Цукор – 1 ч.л.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Перець чорний горошок – 1/2 ч. л.
- Коріандр – 1/3 ч.л.
- Вода – 200 г
- Олія – 1 ст л.
- Оцет 6% – 1 ст. л.
- Цибуля – 1 шт.
Спосіб приготування:
1. Готуємо маринад: змішайте сіль, цукор, перець, лавровий лист та коріандр. Доведіть до кипіння і дайте хвилину проваритися. Зніміть з вогню, додайте оцет і олію і нехай охолоне.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F6e46b7b44a103e2cf4569c31465fdd74.png)
2. Підморожену рибу почистіть від нутрощів, відріжте голову і відріжте всі плавці та хвіст. Наріжте товщиною півтора пальця.
3. Наріжте цибулю, додайте до риби та залийте маринадом. Перекладіть у холодильник мінімум на ніч, краще на добу.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F939dda4dff3d737a7d0846e1902a58b0.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Скумбрія запечена у фользі
- Скумбрія в духовці з овочами
- Фарширована скумбрія

