Пельмені – найпростіша і ситна страва з борошна. Для начинки краще використовувати м'ясний фарш. Готувати їх можна як у каструлі, в духовці і просто на сковороді.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже ситної та швидкої страви для вечері – смажені пельмені.
Інгредієнти:
- 20 г вершкового масла
- 600 г пельменів
- 180 г крем-сиру
- 60 г соєвого соусу
- сіль та перець за смаком
- зелень за смаком
- крутий окріп
Спосіб приготування:
1. У сковороді розігрійте вершкове масло і всипте пельмені заморожені. Смажте пельмені, часто перемішуючи близько 7 хвилин.
2. Додайте крем-сир та соєвий соус, трохи розмішайте і влийте киплячу воду. Налийте так, щоб не повністю покрити пельмені. Додайте сіль і перець за смаком, тільки пам'ятайте, що соєвий соус вже додав солоності. Накрийте кришкою, готуйте 7-8 хвилин.
3. Перед подачею присипте порізаною зеленню!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пельмені з куркою на заварному тісті
- Пельмені з грибами
- Пельмені в мікрохвильовій печі