Sвій Dім 2 та Sвій Dім 3: комфортні та затишні таунхауси в передмісті столиці від Smart Development
Sвій Dім 2 та Sвій Dім 3: комфортні та затишні таунхауси в передмісті столиці від Smart Development

Sвій Dім 2 та Sвій Dім 3: комфортні та затишні таунхауси в передмісті столиці від Smart Development

Коли вибираєш житло, хочеться, щоб все було зручно та продумано. Чи можливо це? Тільки якщо йдеться про комфортні та затишні таунхауси під Києвом від забудовника Smart Development.

Переваги розташування таунхаусів Sвій Dім 2 та Sвій Dім 3

Таунхауси від Smart Development – це ідеальне рішення для тих, хто хоче жити в гармонії з природою й користуватися зручностями міста. Вони розташовані поруч з основними транспортними магістралями, тож наявність зручних маршрутів до міста дає змогу швидко дістатися до роботи або інших потрібних місць.

Біля таунхаусів в Крюківщині та Святопетрівському є розвинена інфраструктура для комфортного проживання: магазини, дитячі садочки, школи та спортивні комплекси, що робить їх зручним місцем для сімей із дітьми.

Життя в таунхаусі далеко від центру міста з менш забрудненим повітрям та відсутністю шуму від автомобілів забезпечує тишу і спокій. На відміну від міської забудови, в районах таунхаусів в Київській області менша щільність населення та будинків, що дає більше особистого простору й усамітнення.

Особливості планування таунхаусів Sвій Dім 2 та Sвій Dім 3

Планування таунхаусів Свій дім 2 та Свій дім 3 має безліч переваг, які забезпечать комфорт проживання:

  • Багаторівневе планування з різною площею. Таунхауси мають два або три поверхи, що дає змогу зонувати простір.
  • Розподіл зон. Планування таунхаусів передбачає чіткий поділ зон: загальні (кухня, вітальня, їдальня) і приватні (спальні, кабінети). Це підвищує комфорт проживання, особливо для сімей.
  • Наявність власного подвір'я або тераси. В кожному таунхаусі в Святопетрівському та Крюківщині є невеличке приватне подвір'я або тераса, що є великим плюсом для любителів відкритих просторів і природи. Там можна організувати зони відпочинку, барбекю та облаштувати дитячий майданчик або сад.
  • Особисте паркувальне місце. Проблему постійно зайнятих паркомісць вирішено. Для кожного таунхаусу передбачено окреме місце для авто.
  • Можливість індивідуального оздоблення. На відміну від квартир, планування такого таунхаусу надає більше можливостей для індивідуального підходу до дизайну та інтер'єру. Мешканці можуть вільно вибирати матеріали та стилі для кожного приміщення.

Планування таунхаусів Свій дім 2 та Свій дім 3 поєднує в собі комфорт і функціональність, тож надає всі умови для зручного та сучасного життя.

Sвій Dім 2 та Sвій Dім 3: комфортні та затишні таунхауси в передмісті столиці від Smart Development - Фото 1

Таунхауси від Smart Development – гарантія безпеки вашого житла

Таунхауси розташовані на закритій території, що обмежує доступ сторонніх осіб.

Мешканці живуть поруч один з одним, що створює атмосферу довіри та взаємної допомоги.

На відміну від квартир, купити таунхаус під Києвом варто, тому що він має менше загальних зон, де можуть перебувати сторонні. Це мінімізує ризик крадіжок та інших неприємних подій.

Забудовник Smart Development зміг створити житло, яке поєднує в собі технологічні й організаційні переваги, спрямовані на максимальну безпеку та зручність мешканців.

Джерело матеріала
loader
loader