Заморожені томати на зиму, які не відрізниш від свіжих: цю хитрість має знати кожна господиня
Заморожені томати на зиму, які не відрізниш від свіжих: цю хитрість має знати кожна господиня

Заморожені томати на зиму, які не відрізниш від свіжих: цю хитрість має знати кожна господиня

Блогерка Христина Булезюк представила новий лайфхак із заморожування помідорів зручними порціями. Він дозволяє зберегти у продукті всі необхідні поживні речовини та вітаміни навіть взимку.

Заморожені томати на зиму: як зробити

  • Ретельно промийте помідори під холодною водою і добре просушіть їх. Якщо бажаєте, можна додати до томатів також болгарський перець для додаткового смаку і кольору;
  • Наріжте шматками та переблендеріть до однорідної маси;
  • Перелийте томатну масу у формочки для заморожування (пластикові, силіконові, для заморозки чи випікання – використовуйте найзручніші та ті, що маєте) та залиште на добу у морозилці;
  • Після заморожування ви отримаєте порційні кубики томатної пасти, які можна легко витягти з формочок.

Як швидко і просто заморозити томати на зиму: дивіться відео

Ці універсальні кубики є інгредієнтом для приготування традиційних страв, як-от борщ, суп та підсмажки. Щоб урізноманітнити їх смакові якості, варто додати зелень, гострий перець, часник або набір улюблених спецій.

Такий метод дозволяє заздалегідь приготувати зручні порції зимових страв, зберігаючи природний смак і поживну цінність помідорів.

Більше ніякого окропу: лайфхак, який дозволяє легко і швидко почистити помідори від шкірки.

Джерело матеріала
loader
loader