У Міноборони почались звільнення: в ОП розкрили два головних завдання
У Міноборони почались звільнення: в ОП розкрили два головних завдання

У Міноборони почались звільнення: в ОП розкрили два головних завдання

Міністерство оборони України зараз є ключовим модератором 2 головних завдань - Подоляк розкрив їх призначення.

Міністр оборони України Рустем Умєров повідомив про кадрові зміни в Міноборони. Подібні рішення дозволяють Україні постійно вдосконалювати управління.

Радник Офісу Президента України Михайло Подоляк повідомив для 24 каналу, що Міноборони є модератором двох основних завдань. Йдеться саме про виготовлення української зброї та швидкі темпи її постачання від партнерів.

Таокж радник голови ОП пояснив, що в перезавантаженні тих чи інших галузей та управлінських вертикалей України немає нічого поганого. Це є нормальним явищем в демократичній державі.

"Якщо ти приймаєш людину, а її робота не відповідає очікуванням, на які ти розраховував, та є незадовільною, то, безумовно, ти маєш змінювати вертикаль, щоб оптимізувати робочі процеси", - зауважив Подоляк.

Він також розповів, що Міністерство оборони України сьогодні є ключовим модератором 2 головних завдань:

Голова Офісу Президента України наголосив, що темп та день, коли західна зброя надходить в Україну, має суттєве значення. Інтенсивність війни не дозволяє загальмовувати такі важливі дії українських партнерів.

"Тому кадрові зміни - це постійний процес, особливо, у великих управлінських системах. Держава - це велика кількість інститутів, які постійно потребують вдосконалення. Це ефективний стиль управління", - підкреслив Подоляк.

Хто такий Михайло Подоляк

Український політичний діяч, політтехнолог, журналіст, радник глави Офісу президента Володимира Зеленського. З початком повномасштабного вторгнення в Україну, брав участь в українсько-російських переговорах, пише Вікіпедія. Один з ключових спікерів ОП.

Нагадаємо, що

Більше цікавих новин:

Джерело матеріала
loader
loader