На сковороді зручніше: "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як зробити швидкий фруктовий пиріг
На сковороді зручніше: "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як зробити швидкий фруктовий пиріг

На сковороді зручніше: "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як зробити швидкий фруктовий пиріг

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити простий та смачний рецепт пирога з яблуками та абрикосами, який готується на сковороді.

Лаваш, фрукти та ніжна заливка зі сметани та яєць створюють дуже м'яке поєднання, а процес приготування не триватиме багато часу.

Інгредієнти:

  • Лаваш - 200 г
  • Яблука - 700 г
  • Абрикоси - 300 г
  • Цукор — 80 г
  • Топленое масло — 50 г
  • Журавлина - 100 г
  • Ванільний цукор — 1 ч. л.
  • Яйця - 5 шт
  • Сметана (15-20%) - 200 г

Приготування:

Наріжте лаваш трикутними смужками, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. Наріжте яблука тонкими слайсами. Поставте їх на сковороду з топленим маслом та цукром, готуйте 10-15 хвилин, щоб випарувати зайву вологу.

Змастіть сковороду топленим маслом. Змішайте сметану з яйцями та додайте ванільний цукор. Викладіть 1/3 частину лаваша на дно сковороди, додала "Мастер Шеф" Литвинова. Покладіть яблука і залийте 1/3 частиною заливки.

Додайте ще шар лаваша, потім викладіть абрикоси, знову лаваш, і заливку, що залишилася. Готуйте пиріг на мінімальному вогні 20-25 хвилин під кришкою.

Накрийте пергаментом пиріг, акуратно переверніть на кришку і поверніть в сковороду. Готуйте ще 5-10 хвилин, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader