Катерина Осадча на тлі гучного секс-скандалу з P. Diddy відповіла, чи відбувалося таке в Україні
Катерина Осадча на тлі гучного секс-скандалу з P. Diddy відповіла, чи відбувалося таке в Україні

Катерина Осадча на тлі гучного секс-скандалу з P. Diddy відповіла, чи відбувалося таке в Україні

Знаменитість висловилася про український шоубізнес.

Українська ведуча Катерина Осадча, яка раніше коментувала гучний секс-скандал американського репера P. Diddy, відповіла, чи могло таке відбуватися в Україні.

Знаменитість говорить, що український шоубізнес кардинально відрізняється від американського. Зокрема, серед зірок діють інші правила. Звісно, знаменитості можуть переймати щось у голлівудських колег, однак Осадча впевнена, що таких секс-скандалів в українському шоубізнесі точно немає.

"Складно сказати. У нас інше суспільство. У нас в нашому суспільстві поки що MeToo може не спрацювати. Я думаю, що те, що відбувається зараз, і те, що відбувається з тими самими продюсерами, і все, як відбувається в американському суспільстві, напевно, у нас через якийсь час теж так буде. Поки що ні!" – прокоментувала ведуча виданню "Новини.LIVE".

Катерина Осадча наголосила, що Україна – інша країна, з іншими цінностями та моральними цензами. Також ведуча зазначила, що впливовість голлівудських та українських зірок теж різна. Тож, як вважає знаменитість, скандалів з такими масштабами в Україні не відбулося.

"В принципі, ми інша країна, у нас інші моральні цензи, як на мене. Розмір грошей у зірок інший, розмах інший. Ніхто нікого не вбиває за кар'єру, як в американців. Тому, ні. Скажімо так, у нас є інший ворог, який нам точно не дає розслаблятися і думати про якісь речі, які не стосуються ворога і не стосуються розслідувань злочинів ворогів, а не своїм власним всередині країни", - додала ведуча.

  • На могилі Григорія Чапкіса через три роки після смерті встановили пам'ятник: фани побачили помилки
  • Ірина Білик заінтригувала возз'єднанням з колишнім чоловіком: "Ти мій"
  • Леся Нікітюк закрутила новий роман та вперше показала свого коханого
  • Сергій Жадан вперше після розриву звернувся до колишньої Христини Соловій, яка його зрадила
Джерело матеріала
loader