Одеський ресторатор Савелій Лібкін на своїй сторінці в Instagram показав, як приготувати неймовірно смачні тоненькі млинці з сирною начинкою та вишневим соусом.
Саме такі млинці подають у його ресторані, але насправді їх дуже просто та швидко можна приготувати вдома.
Щоб приготувати тісто для ідеальних тоненьких млинців Савва Лібкін бере такі інгредієнти:
- яйця - 3 шт.
- молоко - 1 склянка
- борошно - за необхідністю
- цукор - 1 ч.л.
- олія оливкова - 1 ч.л.
- сіль - дрібка
Спершу розмішуємо яйця з молоком і додаємо борошно, щоб вийшло рідке тісто без грудочок. Після цього додаємо сіль, цукор, оливкову олію та ще раз перемішуємо тісто.
Смажимо млинці на розігрітій сковороді до румʼяності з обох боків, за необхідності трішечки змащуючи пательню олією.
Для начинки до кисломолочного сиру додаємо ложку грецького йогурту, ложку цукру та перемішуємо все. Викладаємо начинку на млинці та загортаємо. Млинці з начинкою обсмажуємо на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії до хрусткої золотистої скоринки з обох боків.
Для приготування вишневого соусу нам знадобиться:
- вишня без кісточок (свіжа або морожена) - 300 г
- вода - 200 г
- цукор - 1 ст.л.
- крохмаль кукурудзяний - 1 ст.л.
У сотейнику змішуємо вишні, воду та цукор, доводимо до кипіння, а потім заварюємо з кукурудзяним крохмалем до загустіння соусу. Готовому вишневому соусу даємо охолонути.
Останні новини України:
З таким маринадом малосольні огірки виходять неймовірно смачними та пікантними: новий рецепт.
Смачний сніданок за 15 хвилин: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася простим рецептом.
Секрет смачних і соковитих відбивних: шеф-кухар дала простий рецепт маринаду.