Де захована білка: лише люди з "орлиним зором" зможуть її знайти за 30 секунд
Де захована білка: лише люди з "орлиним зором" зможуть її знайти за 30 секунд

Де захована білка: лише люди з "орлиним зором" зможуть її знайти за 30 секунд

Головоломки допомагають потренувати мозок і покращити свої навички вирішення логічних завдань.

Щоб потренувати свої розумові здібності та загострити свою уважність, можна час від часу розгадувати різноманітні головоломки. Адже мозок так само потребує регулярного інтелектуального навантаження, як і наші тіла потребують фізичних вправ.

Хороше тренування мозку покращує когнітивні здібності та пам’ять, а також сприяє зосередженню й уважності.

Для того, щоб розгадати наступну загадку, потрібна буде неабияка кмітливість і "орлиний зір". Без сумніву, така загадка допоможе перевірити, наскільки гострозорими ви є, адже потрібно буде відшукати білку серед зайців на загадковій картинці, пише The Mirror.

Ніякі хитрощі тут не допоможуть – лише уважність, спостережливість та сконцентрованість за завданні. Доведеться дуже прискіпливо оглядати кожну частинку малюнка, адже білочка дуже добре заховалася.

Проте доведеться поспішати, адже на розгадування цієї головоломки дається всього 30 секунд.

Потрібно знайти білку за 5 секунд/ mirror.co.uk

Даємо невелику підказку: щоб швидко відшукати білку, подумайте, за якими саме зовнішніми ознаками вона відрізняється від зайців, і спробуйте концентруватися саме на цих відмінностях.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде відшукати білку/ mirror.co.uk

Білочка у правому нижньому куті. Її можна відрізнити від інших тварин за тим, що у неї немає таких великих вух, як у зайців.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій треба здогадатися, яка червона крапка більша – тільки геній дасть правильну відповідь за 5 секунд. Непросто буде відгадати, яка саме із двох червоних крапок є більшою за іншу.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти панду за 5 секунд. Відшукати заховану тварину буде надзвичайно важко, адже заховалася вона дуже добре.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader