Цього разу суддя проекту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram поділився, як зробити смачну пасту лише за кілька хвилин.
Це просте та швидке блюдо можна подати як на обід, так і на вечерю.
Інгредієнти:
- Відварена паста – 300 г
- Куряче філе – 250 г
- Паприка - 1 ст.
- Пластівці чилі – 1 ч.л.
- Італійські трави – 1 год.
- Цибуля – 1 шт.
- Чеснок – 1 зубчик
- Чері томати – 100 г
- Вода - 50 мл
- Томатна паста – 1 год.
- Вершки 20% - 100 мл
- Сіль та чорний перець за смаком
- Пармезан - 40 г
Спосіб приготування:
На розігріту сковороду налийте трохи оливкової олії. Викладіть куряче філе, нарізане кубиками, та обсмажуйте на середньому вогні, розповідає "Мастер Шеф" Хіменес-Браво. У процесі смаження додайте паприку, пластівці чилі та італійські трави. Обсмажування має зайняти приблизно 5-7 хвилин.
До обсмаженої курки додайте подрібнену цибулю та часник. Розрізані навпіл томати чері додайте в сковороду. "Мастер Шеф" Хіменес-Браво Влийте воду, томатну пасту та вершки, добре перемішайте. Соус має стати однорідним і злегка загуснути. Приправте сіллю та чорним перцем до смаку.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, далі додайте натертий пармезан у соус і дайте йому трохи розплавитися. Потім додайте вже відварену пасту. Добре перемішайте всі інгредієнти, щоб паста повністю просочилася соусом.
Останні новини України:
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.