Зеленський зустрівся із Залужним
Зеленський зустрівся із Залужним

Зеленський зустрівся із Залужним

Сьогодні, 10 жовтня, посол України у Великій Британії Валерій Залужний взяв участь у візиті президента України Володимира Зеленського до Лондона. Відповідне фото оприлюднив ексголовнокомандувач ЗСУ в Facebook.

«Прийняв участь у роботі Президента України Володимира Зеленського в Лондоні. Звісно, на порядку денному ключові пріоритети – безпека та оборона», – заявив Залужний.

Валерій Залужний зустрівся з Рустемом Умєровим
Валерій Залужний зустрівся з Рустемом Умєровим

Також посол взяв участь у зустрічі міністра оборони Рустема Умєрова та секретаря з питань оборони Британії Джона Гілі.

«Продовжили узгодження кроків, що наближають нашу перемогу, за участі Генерального секретаря НАТО Марка Рютте. Наше майбутнє – в Альянсі. Членство України в НАТО – єдиний шлях до стабільного миру в регіоні. Продуктивний і насичений візит. Працюємо далі», – додав Залужний.

Також 10 жовтня у Парижі президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Франції Емманюелем Макроном. Президент України представив Макрону деталі плану перемоги. Вони обговорили його окремі пункти та домовилися опрацювати план разом із союзниками найближчим часом.

Раніше Bild повідомив, президент України Володимир Зеленський прибуде з візитом до Берліна у п’ятницю, 11 жовтня. Під час візиту Зеленський розкриє канцлеру Олафу Шольцу деталі плану перемоги. Також за інформацією видання плануються конфіденційні перемовини з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром. 

Джерело матеріала
loader
loader