Росія поширює фейки щодо Плану перемоги Зеленського - Центр стратегічних комунікацій
Росія поширює фейки щодо Плану перемоги Зеленського - Центр стратегічних комунікацій

Росія поширює фейки щодо Плану перемоги Зеленського - Центр стратегічних комунікацій

У Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКСК назвали «ворожою нісенітністю» інформацію кремлівських пропагандистів про те, чому Президент України Володимир Зеленський досі не оприлюднює План перемоги.

Про це у Фейсбуці інформує Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКСК, передає Укрінформ.

Коментуючи заяву російського «журналіста»-пропагандиста Руслана Мармазова про те, що Зеленський нібито відкладає оприлюднення Плану перемогиУкраїни, бо розуміє, що начебто «справи його кепські» і начебто прагне «якось натиснути психологічно на західних спонсорів», у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки наголосили, що це - брехня.

У Центрі нагадали, що автор подібних фейків - псевдожурналіст Мармазов - був досить відомою особою у вузьких колах української спортивної журналістики і 10 років працював пресаташе донецького ФК «Шахтар», але у 2015 році втік до РФ, звідки почав поливати брудом і Донецьк, і Україну.

Окрім того, Мармазов відомий своїми проросійськими поглядами - зокрема, він висловив підтримку так званій «ДНР» і стверджував, що його ніхто не звільняв з донецького клубу і що він залишив його «за власним бажанням під тиском політичної ситуації».

«У дійсності його з ганьбою вигнали з клубу за пияцтво і непристойну поведінку. У 2019 році через путінську спрощену процедуру отримав громадянство РФ. Та в самій Росії він, за великим рахунком, виявився нікому не потрібний. Тому зараз Мармазов поневіряється різноманітними інформаційними сміттярками, які залюбки публікують його маразматичні «думки», - поінформували у Центрі стратегічних комунікацій при МКСК.

Як повідомлялося, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак заявив, що План перемоги України, ініційований Президентом Володимиром Зеленським, буде представлено українцям без деяких закритих деталей.

За словами Єрмака, щодо цього плану є дуже чутливі частини і вони є закритими, однак не тому, що є секрети.

Керівник ОП пояснив, що все, що стає публічним, чує і РФ.

Фото: ОП

Джерело матеріала
loader