Путін попереджав про напад на Україну: Трамп зробив несподіване зізнання
Путін попереджав про напад на Україну: Трамп зробив несподіване зізнання

Путін попереджав про напад на Україну: Трамп зробив несподіване зізнання

Дональд Трамп пообіцяв покласти край війні ще до того, як його оберуть президентом.

Колишній президент США Дональд Трамп підтвердив свої добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним.

При цьому він також заявив, що вторгнення РФ в Україну ніколи б не відбулося за його каденції. Про це Трамп заявив на заході в Пенсільванії, повідомляє The Telegraph.

"Я дуже добре ладнаю з Путіним", - сказав він своїм прихильникам, чимало з яких були в кепках "Зробимо Америку знову великою".

Говорячи про рішення Путіна про вторгнення в Україну, Трамп сказав: "Це було його улюбленою темою, він говорив про це, але я сказав: "Ви не вторгнетеся".

Кандидат-республіканець сказав, що в нього також хороші стосунки з президентом України Володимиром Зеленським, і заявив, що він покладе край війні у Східній Європі ще до того, як його оберуть президентом.

Він також звинуватив Байдена в тому, що він нічого не зробив для цього - він навіть не розмовляв із Путіним понад рік. "Це війна, яка має закінчитися, і я збираюся домогтися її закінчення... Я збираюся спробувати покласти край цій війні, як обраний президент".

Водночас Трамп також додав, що "хоче, щоб люди перестали вмирати, ось і все".

"Мирний план" Дональда Трампа

У передвиборчому штабі Трампа називають політика "єдиною людиною", яка може закінчити війну РФ проти України, і зазначають, що вона б не почалася, якби він був президентом.

Тим часом два ключові радники експрезидента США Дональда Трампа представили йому план припинення війни Росії в Україні, якщо він переможе на президентських виборах.

"Ми говоримо українцям: "Ви повинні сісти за стіл переговорів, і якщо ви не сядете за стіл переговорів, підтримка з боку Сполучених Штатів припиниться. А Путіну ви говорите: "Він повинен сісти за стіл переговорів, а якщо ви не сядете за стіл, то ми дамо українцям усе необхідне, щоб убити вас на полі бою", - сказав один з авторів мирного плану.

Під час дебатів із чинним главою Білого дому Джо Байденом 27 червня Трамп укотре пообіцяв "закінчити війну в Україні" ще до свого "обрання на посаду президента". Він заявив, що зробив би, щоб "Зеленський і Путін знайшли спільну мову".

Водночас Трамп зізнався, що "пропозиції", висунуті кремлівським диктатором Володимиром Путіним нібито як умови для припинення війни Росії проти України, є "неприйнятними".

Дивіться відео - Трамп хоче капітуляції України:

Раніше повідомлялося про те, що Володимир Зеленський провів зустріч із кандидатом у президенти США від республіканців Дональдом Трампом у Нью-Йорку. Трамп охарактеризував цю зустріч як "добрий знак" і наголосив на своїй готовності співпрацювати з демократами для завершення війни в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Трамп несподівано почав розхвалювати Зеленського і заявив, що має добрі стосунки з ним. Водночас він згадав, що має "дуже хороші стосунки" і з лідером Росії Володимиром Путіним.

Як повідомлялося раніше, після зустрічі із Зеленським Трамп заявив, що для завершення війни необхідно укласти справедливу угоду в належний час. На запитання про те, якою має бути така угода, він відповів, що поки що зарано про це говорити, але він і Зеленський мають свої ідеї.

Путін попереджав про напад на Україну: Трамп зробив несподіване зізнання
/ Инфографика Главред

Читайте також:

Джерело матеріала
loader