Колишня дружина скандального Узєлкова поскаржилася на проблеми з чоловіками
Колишня дружина скандального Узєлкова поскаржилася на проблеми з чоловіками

Колишня дружина скандального Узєлкова поскаржилася на проблеми з чоловіками

Марина Боржемська зазначила, що в її житті після розлучення так і не з'явився надійний партнер.

Український боксер В'ячеслав Узєлков після розставання у 2021 році з дружиною, фітнес-тренером Мариною Боржемською, вже знайшов собі нову кохану. Боржемська ж із головою занурилася в роботу, і шукати собі кавалера не поспішає.

Про це вона розповіла в коментарі для ЖВЛ. Марина зізнається - хоч до неї і проявляють увагу, їй складно згадати, коли вона ходила на побачення востаннє, і знайти відповідного чоловіка.

"Коли востаннє ходила на побачення – я й не пам'ятаю, чесно. Наразі досить складно з кимось познайомитися. Не зустрілася та людина, якій я підійду, яка мені підійде і з якою у нас будуть спільні інтереси", - каже фітнес-тренерка.

При цьому вона не виключає, що ця ситуація може змінитися, адже вона чітко уявляє, яким має бути її ідеальний партнер. "Любить своїх батьків, поважає жінок, навколишній світ. Мені подобаються розумні чоловіки", - поділилася своїми критеріями Боржемська.

Нині практично весь свій час вона приділяє роботі, але не забуває і про турботу про дітей - 12-річну Олівію та 15-річного Роберта. Вони приймають активну діяльність мами та цінують години, проведені разом.

Хто така Марина Боржемська?

Багато хто знав Марину Боржемську, як дружину відомого боксера В'ячеслава Узелкова. Однак справжня слава до дівчини прийшла 2016 року, коли вона стала тренером у популярному телевізійному проекті "Зважені та щасливі".
У 1999 році пара одружилася, проте через 22 роки їхній шлюб дав тріщину. За словами Марини, причина розлучення в тому, що їхні шляхи просто розійшлися. А ось сам Слава заявив, що причиною розриву стало його невміння стримувати ревнощі.
Після початку повномасштабної війни колишній чоловік остаточно зник із життя сім'ї, тож Марина сама виховує 14-річного сина Роберта та 11-річну доньку Олівію.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що через рік після розлучення Анна Трінчер зазбиралася на "Холостячку". Українська співачка зізналася, чим її приваблює романтичне реаліті-шоу.

Також Віталіна Ющенко показала, який зараз вигляд має Андріана - 15-річна внучка третього президента України, яку мама ніжно називає "маленьким пташеням".

Читайте також:

Джерело матеріала
loader