Не дайте свекрусі стати вашим найгіршим кошмаром: 2 простих правила для перемоги у суперечках
Не дайте свекрусі стати вашим найгіршим кошмаром: 2 простих правила для перемоги у суперечках

Не дайте свекрусі стати вашим найгіршим кошмаром: 2 простих правила для перемоги у суперечках

Якщо ви нещодавно вийшли заміж або у шлюбі вже якийсь час, то, напевно, стикалася з таким непростим завданням – як встановити кордони з родичами чоловіка. Буває складно наполягти на своєму, особливо якщо родичі просто не розуміють, що переходять кордони або вважають, що вони мають на це повне право.

Так ось, як зберегти світ у сім'ї і не дозволити рідним втручатися? Ось дві поради від сімейного терапевта Дебори Креваліна, якими жінка поділилася в TikTok.

Втома. Фото: Youtube

1. Жодних скандалів : ніколи не сваріться з родичами чоловіка безпосередньо

Кревалін впевнена: кожен партнер має сам розбиратися зі своєю родиною. Чому? Тому що якщо ви почнете вирішувати ці питання, швидше за все, це лише посилить ситуацію. Нікому не подобається, коли їм вказують на помилки, і ваші спроби пояснити щось можуть викликати агресію у відповідь.

Краще скажіть партнерові: "Це твої батьки, і буде правильно, якщо ти поговориш із ними про це". Звичайно, можливо так, що чоловікові ця ідея не сподобається, але, на жаль, вибору немає – йому доведеться вчитися вирішувати такі моменти, інакше ваші стосунки можуть серйозно постраждати.

Сварка закоханих людей

2. Чіткі та зрозумілі межі

Друге важливе правило – потрібно чітко промовляти кордони. Не можна залишати місце для непорозумінь чи неправильного трактування. Наприклад, якщо у вас тільки народилася дитина, заздалегідь обговоріть, коли родичі зможуть приїхати, і хто буде у пологовій палаті.

Наскільки близько ви готові підпускати батьків чоловіка до дитини? Обговоріть це з партнером заздалегідь, щоб потім не було образ та конфліктів.

Головне – це відкритий та чесний діалог із чоловіком. Обговорюйте все заздалегідь і встановлюйте правила до того, як виникне проблема. Побудова сім'ї – це не лише про кохання, а й про вміння домовлятися. З терпінням та спільними зусиллями ви зможете впоратися з будь-якими труднощами.

Раніше ми писали, під час крадіжки в церкві грабіжники благали священика пробачити їхні гріхи, несучи телефони, одяг та десятину.

Крім того, Знай.ua повідомляв, чоловік насолоджувався інтимом з коханкою, коли дружина вистрілила їй у голову: "джуджун" залишився в роті

Джерело матеріала
loader