На цей раз зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася корисним варіантом котлет без м'яса.
Такі грибні котлети за рецептом Тетяни Литвинової – це відмінний варіант для тих, хто дотримується пісного меню, але хоче насолодитися ситною та смачною стравою. Поєднання грибів, часнику та цибулі надає котлетам насичений аромат і смак, а крохмаль і панірувальні сухарі допомагають досягти потрібної консистенції.
Для приготування:
- Печериці – 500 г
- Цибуля ріпчаста – 150 г
- Часник – 2-3 зубчики
- Рослинна олія – 50 мл
- Панірувальні сухарі – 40 г
- Крохмаль – 1 ст. л.
- Сіль - 0,5 ч. л.
- Чорний перець – за смаком
Гриби відваріть і дайте стекти зайвої рідини, радить "Мастер Шеф" Литвинова. Далі Обсмажте дрібно нарізану цибулю.
Потім пропустіть печериці, обсмажену цибулю та часник через м'ясорубку. До отриманої маси додайте крохмаль і панірувальні сухарі, посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, потім сформуйте котлети і обсмажте їх на олії з обох боків, це займе кілька хвилин. Але не перестарайтеся, щоб скоринка не зіпсувалася.
Після смаження зніміть котлети зі сковороди, прибравши залишки жиру, зауважила "Мастер Шеф" Литвинова.
Останні новини України:
Дешевше і смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.