Прокидався від вибуху і засинав знову, – Дантес про поїздку до Харкова і життя під обстрілами
Прокидався від вибуху і засинав знову, – Дантес про поїздку до Харкова і життя під обстрілами

Прокидався від вибуху і засинав знову, – Дантес про поїздку до Харкова і життя під обстрілами

Дантес вважає, що стали менше говорити про Харків, Херсон, Запоріжжя та інші міста, які постійно обстрілюють окупанти. У подкасті "Квиток на Марс" співак пригадав, як одного разу виступав у Миколаєві після дня жалоби. Тоді місцеві мешканці сказали, що у них "кожен день – день жалоби".

На думку Володимира Дантеса, люди почали застоюватися у власних бульбашках, а потрібно завжди дивитися, що робиться в інших містах України. Він поділився, що кайфанув, коли приїхав до Харкова – тоді також відвідав військових. Співак зізнався, що відчував свободу, а не напругу.

Я ходив по закладах у повітряну тривогу. Я їв морозиво в "Глорії" у Харкові разом з Дашею (Даша Кацуріна – Show 24). Даша приїхала. Прокидався від вибуху і засинав знову. Ми спілкувалися з людьми, ми сміялися кожен день,
– пригадав Володимир Дантес.

Дантес розповів, що у Харкові навіть працюють клуби, тому якось він з друзями зайшов у стриптиз клуб – буквально на 20 хвилин. Проте співак зазначив, що людей було мало.

Ти можеш до цього ставитися так: "Банкет під час чуми". Це жахливо. А можна ставитися так, що людина хоча б відпочиває. Ці 20 хвилин у стриптиз клубі ми просто ржали. У цих дівчат є робота, і є люди, які приходять. Вони для когось танцюють, заробляють гроші. Взагалі воно працює – це такий сюр, до якого ти можеш ставитися по різному,
– висловився співак.

Подкаст з Володимиром Дантесом: дивіться відео онлайн

Дантес про поїздки у прифронтові міста

Водночас Володимир зауважив, що вже приїжджає до Харкова як турист. Чоловік каже, що точно є місцеві мешканці, які не розуміють такого способу життя, а хтось, як і він, ставиться нормально.

Якщо у вас щось відбувається у житті, ви подумали, що не можна радіти чи щось інше робити, поїдьте у прифронтове місто. Там можна радіти, там всі радіють в якісь моменти,
– порекомендував Дантес.

Володимир Дантес розуміє, що поїздки у прифронтові міста, наприклад Харків, Суми чи Миколаїв – це страшно. Проте стверджує, що так люди круто себе почуватимуть, адже вийде адреналін.

Джерело матеріала
loader