Котлети будуть соковитими та ніжними: що додають у фарш німецькі господині
Котлети будуть соковитими та ніжними: що додають у фарш німецькі господині

Котлети будуть соковитими та ніжними: що додають у фарш німецькі господині

Кожна господиня має свої секрети приготування найсмачніших котлет.

Розповідаємо, що додають німецькі господині до фаршу, щоб котлети були соковитими, ароматними та неймовірно смачними.

Як приготувати ніжні й соковиті котлети: секрети німецьких господинь

Німкені мають свій секрет приготування найсмачніших і соковитих котлет. Вони просто додають до фаршу смажений бекон і сухарі, замочені в молоці, це робить котлети справжнім витвором кулінарного мистецтва.

Інгредієнти:

  • 1 кг фаршу зі свинини та яловичини;
  • 150 грамів бекону;
  • 1 цибулина;
  • 80 грамів панірувальних сухарів;
  • 150 мл молока;
  • 1 зубчик часнику;
  • 1 пучок петрушки;
  • сіль, перець і кмин - за смаком;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування. Панірувальні сухарі залийте молоком і дайте настоятися. Дрібно нарізаний бекон обсмажте на пательні, додайте до нього нашатковану цибулю і тримайте на вогні кілька хвилин. Посипте заготовку кмином і зніміть із плити. Змішайте фарш із сухарями, пресованим часником, сіллю і беконом з цибулею. Туди ж відправляємо подрібнену зелень і ретельно перемішуємо. М'ясо потрібно трохи відбити, накрити плівкою і прибрати в холодильник на 15 хвилин. Потім сформуйте котлети й обсмажте на розігрітій сковорідці до рум’яної скоринки, близько чотирьох хвилин з кожного боку. Потім вимкніть вогонь, накрийте кришкою і дайте настоятися ще 10 хвилин.

Ідеальний маринад для всіх частин курочки: м’ясо буде ніжним, соковитим і з хрусткою скоринкою

Навіщо під час варіння м’яса в каструлю кладуть скляний посуд: неочікуваний кулінарний трюк

Джерело матеріала
loader
loader