Закушування з буряка з італійського ресторану: простий рецепт, який має приголомшливий вигляд
Закушування з буряка з італійського ресторану: простий рецепт, який має приголомшливий вигляд

Закушування з буряка з італійського ресторану: простий рецепт, який має приголомшливий вигляд

Таке закушування сподобається і членам вашої родини, і гостям. Воно точно миттю "зникне" зі столу.

Найголовніше в цьому рецепті не переборщити зі спеціями. Також потрібно залишити його на деякий час, щоб він настоявся.

Інгредієнти

буряк
1 кг
червона цибуля
200 г
олія
50 мл
сухий часник
5 г
білий перець
3 г
сіль
за смаком
лимон
половинка

Процес приготування:

  1. Відварити, остудити і почистити буряки. Розрізати кожен на 2 частини, нарізати тонкими скибочками.
  2. Розкласти скибочки на пласкій тарілці, посипати спеціями, які краще попередньо змішати.
  3. Полити олією. Цибулю нарізати півкільцями і викласти на буряк. Видавити сік з половини лимона і полити ним закушування.

Смачного!

Джерело матеріала
loader
loader