Смачний та ніжний тришаровий шоколадний десерт: магазинні солодощі більше купувати не будете
Смачний та ніжний тришаровий шоколадний десерт: магазинні солодощі більше купувати не будете

Смачний та ніжний тришаровий шоколадний десерт: магазинні солодощі більше купувати не будете

Якщо ви хочете приготувати смачний, недорогий і корисний десерт, спробуйте цей тришаровий мус.

Від цього десерту будуть в захваті як діти, так і дорослі. Він досить легкий, швидко готується і дуже смачний.

Інгредієнти

вершки
300 мл
молоко
120 мл
вода
55 мл
желатин
9 г
чорний шоколад
50 г
молочний шоколад
50 г
білий шоколад
50 г

Процес приготування:

  1. Кожен шар готується окремо. На приготування одного потрібно взяти 100 мл вершків, 40 мл молока, 18 мл води і 3 г желатину. Також до кожного додається 50 г відповідного шоколаду.
  2. Візьміть желатин, залийте холодною водою і відставте, щоб він набухав. За цей час додайте шоколад до гарячого молока, швидко перемішайте до розчинення. Вершки повинні бути дуже холодними. Їх збийте міксером до пишності.
  3. Додайте желатин до маси, перемішайте. Туди ж додайте збиті вершки. Перелийте шарами у окремі склянки. Щоразу після одного шару ставте в холодильник на 20-30 хвилин. Після застигання останнього шару прикрасьте за бажанням.

Смачного!

Джерело матеріала
loader