Страва дня: буріто з куркою та овочами – швидка й смачна вечеря або перекус
Страва дня: буріто з куркою та овочами – швидка й смачна вечеря або перекус

Страва дня: буріто з куркою та овочами – швидка й смачна вечеря або перекус

Буріто – це чудова опція після важкого робочого дня. Треба лише тортилья та найпростіші інгредієнти, аби насолодитися смачною вечерею. 24 Канал пропонує за нагоди скористатися рецептом "Шуба".

Рецепт буріто

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 2 тортильї;
– 1 куряче філе;
– 40 грамів соєвого соусу;
– 1 червоний болгарський перець;
– 1 помідор;
– 100 грамів твердого сиру;
– 2 листки салату;
– 2 зубчики часнику;
– приправа для курки, сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Промийте філе, обсушіть його та натріть сіллю, перцем і спеціями. Додайте соєвий соус і оливкову олію. Загорніть філе у фольгу і запікайте протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів.

  2. Помийте та обсушіть овочі і салат. Обмастіть перець і помідор олією, загорніть окремо у фольгу і запікайте при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин.

  3. Поріжте запечене філе на скибочки. Очистьте запечені овочі, видаліть серцевину з перцю і наріжте його соломкою, посоліть. Дрібно наріжте часник. Сир натріть на грубу терку.

  4. На тортильї викладіть листя салату, зверху розмістіть скибочки м’яса, овочі, часник і сир. Загорніть краї тортильї всередину і щільно згорніть її рулетом.

  5. Підсмажте буріто на сухій гарячій сковороді по 2 хвилини з кожного боку. Подавайте гарячими.

Смачного!

З ними не зрівняється навіть італійська випічка: рецепт швидких рулетиківз лаваша.

Джерело матеріала
loader
loader