Буріто – це чудова опція після важкого робочого дня. Треба лише тортилья та найпростіші інгредієнти, аби насолодитися смачною вечерею. 24 Канал пропонує за нагоди скористатися рецептом "Шуба".
Рецепт буріто
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 2 тортильї;
– 1 куряче філе;
– 40 грамів соєвого соусу;
– 1 червоний болгарський перець;
– 1 помідор;
– 100 грамів твердого сиру;
– 2 листки салату;
– 2 зубчики часнику;
– приправа для курки, сіль та перець до смаку.
Приготування:
Промийте філе, обсушіть його та натріть сіллю, перцем і спеціями. Додайте соєвий соус і оливкову олію. Загорніть філе у фольгу і запікайте протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Помийте та обсушіть овочі і салат. Обмастіть перець і помідор олією, загорніть окремо у фольгу і запікайте при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин.
Поріжте запечене філе на скибочки. Очистьте запечені овочі, видаліть серцевину з перцю і наріжте його соломкою, посоліть. Дрібно наріжте часник. Сир натріть на грубу терку.
На тортильї викладіть листя салату, зверху розмістіть скибочки м’яса, овочі, часник і сир. Загорніть краї тортильї всередину і щільно згорніть її рулетом.
Підсмажте буріто на сухій гарячій сковороді по 2 хвилини з кожного боку. Подавайте гарячими.
Смачного!
З ними не зрівняється навіть італійська випічка: рецепт швидких рулетиківз лаваша.