Вийдуть корисними та соковитими: що додати до котлет з тунця
Вийдуть корисними та соковитими: що додати до котлет з тунця

Вийдуть корисними та соковитими: що додати до котлет з тунця

Готуються швидко та легко

Рибні котлети люблять не всі, вважаючи, що ця страва переважно виходить сухуватою. Однак навіть з нежирної риби можна смачно приготувати цю страву, знаючи деякі секрети.

Рецептом смачних котлет з тунця з нами поділився відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Опублікував він його на Instagram-сторінці "hectorjimenezbravo".

Як приготувати котлети з тунця

Інгредієнти

  • тунець – 1 банка;
  • морква – 1 шт.;
  • кабачок – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • зелень;
  • сіль;
  • перець;
  • спеції;
  • сік лимона – половина;
  • яйця – 2-3 шт.;
  • борошно – 2-3 ст. л.;

Спосіб приготування:

1.Тунець викласти в глибоку миску та розім’яти виделкою.

2.Моркву і кабачок натерти на великій тертці та додати до тунця.

3.Цибулю порізати кубиком, зелень подрібнити та теж висипати в миску.

4.Додати сіль, перець, спеції та сік лимона. Перемішати.

5.Додати яйця та борошно і знову перемішати.

6. Формувати котлетки та смажити на розігрітій сковорідці з олією до золотистого кольору з обох сторін.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Джерело матеріала
loader
loader