Найпростіший бюджетний десерт: якщо вдома є яблука і кілька яєць
Найпростіший бюджетний десерт: якщо вдома є яблука і кілька яєць

Найпростіший бюджетний десерт: якщо вдома є яблука і кілька яєць

Як приготувати смачний рулет

Коли хочеться смачненького, не обов’язково бігти чимдуж в магазин. Ми ділились рецептом апетитного кексу з мандаринами. Тепер розповімо, як приготувати розкішний, але дуже простий у приготуванні яблучний рулет.

Рецептом поділились у кулінарному блозі olya_yurieva. Секрет і простота його приготування полягає у тому, що тісто випікається разом із начинкою, і потім його залишається лише загорнути.

Інгредієнти:

  • яйця — 4 шт
  • цукор — 100 г
  • борошно — 120 г
  • розпушувач — 0,5 ч. л.
  • яблука — 5-6 шт
  • цукрова пудра

Спосіб приготування:

  1. До яєць додаємо цукор і збиваємо до пишної білої маси. Окремо до борошна додаємо розпушувач, перемішуємо. Поступово просіюємо до нашої маси, легенько перемішуючи.
  2. Яблука очищаємо від шкірки і натираємо на крупну тертку. Деко застеляємо антипригарним пергаментним папером, на нього викладаємо яблука, розрівнюємо по всій довжині дека.
  3. Зверху заливаємо тістом та розрівнюємо. Відправляємо в духовку, заздалегідь розігріту до 180 градусів на 15 хвилин.
  4. Готовність перевіряємо деревʼяною шпажкою. Випечений корж перевертаємо разом із пергаментом, знімаємо пергамент, скручуємо в рулет і посипаємо цукровою пудрою.
View this post on Instagram

A post shared by Olya Yurieva (@olya_yurieva)

Джерело матеріала
loader
loader