Про це знає не кожна господиня: чому не можна смажити котлети одразу після приготування фаршу
Про це знає не кожна господиня: чому не можна смажити котлети одразу після приготування фаршу

Про це знає не кожна господиня: чому не можна смажити котлети одразу після приготування фаршу

Сьогодні кожна господиня має свій фірмовий рецепт котлет.

Здавалося б, котлети – це проста страва, яку готує кожна господиня, та ще й має свій рецепт. Втім, існує чимало секретів, які допоможуть зробити її смачною, ніжною та соковитою. Один з них – не варто смажити котлети одразу після приготування фаршу.

Чому ж краще зачекати і дати фаршу постояти, читайте в матеріалі ТСН.ua.

Пауза перед смаженням котлет важлива, кажуть досвідчені кухарі та радять після приготування фаршу поставити його до холодильника хоча б на пів години.

Чому ж фаршу треба відпочити? По-перше, всі його компоненти добре поєднаються. По-друге, фарш матиме щільнішу текстуру, завдяки якій котлети триматимуть форму. По-третє, холод чудово діє на м'ясо і воно стає ніжнішим.

Якщо дотриматися цих простих порад, котлети будуть соковитими, м'якими і гарно триматимуть форму.

  • Котлети будуть дубовими й несмачними: що не можна додавати до фаршу
  • Хрусткі деруни за п'ять хвилин: рецепт швидкої та дуже смачної страви
  • Ідеальний рецепт соковитого м'яса, що замінить набридлі котлети: смачна вечеря нашвидкуруч
Джерело матеріала
loader
loader