![Золотисті та соковиті: домашні м'ясні пиріжки, які захочеться готувати знову та знову](https://thumbor.my.ua/IZVEJgjxt2b__Kb2qYieZHjLVvE=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F37153a474712e60c516ed29a76f43e0d.jpg)
Золотисті та соковиті: домашні м'ясні пиріжки, які захочеться готувати знову та знову
Ці смачні м'ясні пиріжки з домашнім тестом сподобаються всім, хто їх спробує. Готувати їх слід заздалегідь, оскільки тривалий процес. Але результат того вартий!
Для тесту вам знадобиться: 600 г борошна, 2 яйця, 3 ст. ложки сметани, 0,5 склянки води, і навіть половина чайної ложки солі.
Пиріжки, скріншот: Youtube
Для начинки: 500 г м'ясного фаршу, 75 г вершкового масла, одна цибулина, половина склянки м'ясного бульйону, щіпка меленого чорного перцю, 1 ч. ложка солі і 1 склянка соняшникової олії.
Приготування:
- Змішайте в мисці борошно, яйця, сметану та воду кімнатної температури. Посолити. Замісити еластичне однорідне тісто. Накрийте плівкою та залиште на 20 хв відпочити. Пиріжки, скріншот: Youtube
- Тим часом підготуйте начинку. Пропустіть відварене м'ясо через м'ясорубку. Наріжте цибулю і обсмажте її на маслі до золотистого кольору.
- Додайте фарш у цибулю і продовжуйте смажити. Помалу влийте бульйон і доведіть до готовності. Приправте сіллю та перцем.
- Розкачати тісто в не дуже тонкі ковбаски і поріжте їх на шматочки. Розкачайте кожен шматок у кружальце.
- Викладіть ложкою фарш і защипуйте м'ясні пиріжки, як вареники.
- Обережно обсмажте їх із двох сторін на розігрітій олії до рум'яної скоринки.
Подавайте м'ясні пиріжки охолодженими.
Пиріжки, скріншот: Youtube
Раніше ми повідомляли про намазку, яка підкорить усіх: ніжний крем із крабових паличок за 5 хвилин, рецепт.
Також стало відомо, що Масляна-2025: безпрограшний рецепт млинців на свято та 10 варіантів солодких та солоних начинок.
![loader](/files/images/preloader.gif)