Цей пиріг має "невидиме" тісто
Коли хочеться чогось смачненького до чаю, можна приготувати щось швидке і просте. Ми ділилисьрецептом лінивих круасанів. Тепер розповімо, як приготувати чудовий яблучний пиріг "Невидимка".
Ця французька випічка майже повністю складається з яблучної начинки, а тісто, яке огортає шматочки яблук буквально "невидиме", звідси і назва. Рецептом поділились у кулінарному блозі aprilparadise.
Інгредієнти:
- 3 яблука
- 3 яйця
- 30 г топленого масла
- 120 мл молока
- 120 г борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- цукрозамінник
- ваніль
- кориця
Спосіб приготування:
- Яблука натираємо тонкими слайсами. Поливаємо їх лимонним соком, щоб не потемніли, і на деякий час відставляємо.
- У великій мисці змішуємо яйця, масло, ваніль, цукрозамінник, молоко та борошно. У вас повинне вийти рідке тісто, як на млинці.
- Перекладаємо яблука просто в тісто і обережно перемішуємо. Наша ціль — щоб тісто огорнуло кожен шматок яблука.
- Яблука разом із тістом перекладаємо в форму, присипаємо корицею та горішками. Ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
IQ-завдання: знайдіть три відмінності між зображеннями Санта Клауса за 11 сек
GlavRed
Лінивий штрудель із сиром і вишнями: рецепт від фіналістки "Мастер Шеф"
Политека
Ненавидять найбільше: названо найкращий засіб від щурів та мишей
GlavRed
Давнє поселення Севастополіс розкопують у Туреччині
Gazeta UA
Класика китайської кухні та популярний фастфуд: як приготувати курку гунбао
Фокус
Коли класти маслини та лимон: рецепт ідеальної солянки
Фокус
Потрібно враховувати всі нюанси: у якій воді краще варити яйця
24tv