/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F17773798cc8da51d0cc1c8f4ef6bc86c.png)
Поживний сніданок для стрункої фігури: рецепт картопляного кішу від переможниці "Зважені та щасливі"
Корисний сніданок можна приготувати з картоплі.Зберігайте рецепт кішу, яким поділилась переможниця "Зважені та щасливі", дієтолог-нутриціолог Юлія Науменко."Не можу не поділитись цим ситним сніданком. Зберігайте, щоб не загубити, їсти картоплю і при цьому худнути, де Ви таке знайдете", - каже Юлія Науменко.Для приготування на 2 дні нам знадобиться:картопля відварена (можна зі шкіркою) - 200 гшпинат - 50 гтунець у власному соку - 100 гяйця - 2 шткрем-сир - 50 г (по типу Філадельфії лайт або фелата)сметана - 1 ст лулюблені спеції за смакомбудь-яка зелень 40 г. Маленьку форму змастіть оливковою олією. Відварену картоплю розімніть і викладіть у форму, зробіть бортики (шар картоплі тонкий).Всередину викладіть шпинат, тунець та крем-сир. Додайте спеції за смаком. Змішайте яйця зі сметаною і залийте пиріг. Запечіть у розігрітій на 180 градусів духовці 20 хвилин.Готовий пиріг розділіть навпіл.Ваша порція на один прийом їжі: половина пирога (250 г) + зелень 20 г.
