/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F236ad14aa0209b7411b6fa7b02f07c27.jpg)
Таких ніжних котлет ви ще точно не робили: лайфхак з льодом, який зробить з вас зірку
Досвідчені кулінари вміють не лише спростити собі життя, а й гарантувати ідеальний результат дуже простими маніпуляціями. Конкретно ця перетворить ваші котлети на шедевр, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Як гарантувати ніжність котлет
Усе, що вам потрібно – це склянка льоду. Його потрібно подрібнити до стану крихти у блендері або за допомогою кухонного молотка.
Відмінний результат / Фото Freepik
Потім додаємо лід до фаршу і дуже добре перемішуємо. Після цього залишаємо заготовку у холодильнику, щоб лід розтанув.
М'ясо вбере в себе вологу, яка частоково випарується після смаження. Однак навіть після процесу приготування котлетки будуть ніжними та соковитими.
Чи завжди яйця потрібно зберігати у холодильнику: цікава підказка.
