/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Ffb5ea56be620b9d98979cad70a561fa3.png)
Апетитна закуска з дитинства: як приготувати "ті самі" бублики з фаршем
Рецепт соковитих бубликів з м’ясною начинкою
З фаршу можна приготувати чимало смачного. Ми розповідали, як зробитиапетитні гніздечка в духовці. Тепер поділимось рецептом закуски, яку багато хто пам’ятає з дитинства.
Кулінарна блогерка під ніком alinaumami розповіла, як приготувати бублики з м’ясною начинкою. Вони посипаються сиром і запікаються в духовці.
Інгредієнти:
- 200 г бубликів
- 300 г фаршу
- молоко
- сіль, перець, сушений часник
- 40 г твердого сиру
Спосіб приготування:
- Бублики заливаємо молоком орієнтовно на 20 хвилин (точний час залежить від самих бубликів). Вони повинні трохи розм’якнути, але не перетворитись у кашу.
- Поки бублики мокнуть, натираємо сир. Фарш з’єднуємо зі спеціями та формуємо з них невеликі фрикадельки.
- Бублики викладаємо на деко, застелене пергаментом. У них вкладаємо підготовлені фрикадельки, посипаємо сиром. Запікаємо бублики у заздалегідь розігрітій духовці 20-25 хвилин.
Смак цієї закуски повертає у дитинство. Її точно варто приготувати, щоб посмакувати на перекус чи й навіть до святкового столу. Також ми розповідали, як засолити скумбрію вдома.
