Ця страва смакує ще краще за пельмені: улюблений смак з меншими зусиллями
Ця страва смакує ще краще за пельмені: улюблений смак з меншими зусиллями

Ця страва смакує ще краще за пельмені: улюблений смак з меншими зусиллями

Один з недоліків домашніх пельменів – з ними надто багато мороки. Однак ніщо не заважає приготувати їх аналог, аби сповна насолодитися улюбленим смаком, інформує 24 Канал з посиланням на "Смачненьке".

Рецепт аналога пельменів

  • Час: 1 година 15 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
тісто:
– 500 грамів борошна;
– 1 чайна ложка солі;
– 300 мілілітрів води;
– 1 яйце;
– 1 столова ложка олії;
начинка:
– 650 грамів яловичого фаршу;
– 2 цибулини;
– 1 столова ложка томатної пасти;
– 1 столова ложка сметани;
– 1 столова ложка паприки;
– по половині пучка кропу та кінзи;
– сіль, перець, коріандр – до смаку.

Приготування:

  1. Тісто готуємо як на звичайні пельмені: змішуємо усі інгредієнти, вимішуємо 10 – 15 хвилин, загортаємо тісто у целофан і ставимо у холодильник на 40 хвилин.
  2. Усі інгредієнти для начинки з'єднуємо та дуже добре перемішуємо.
  3. Тісто тонко розкочуємо, вирізаємо круги діаметром 7 – 8 сантиметрів, викладаємо на центр начинку та защипуємо краї.
  4. Воду солимо та кип'ятимо.
  5. Варимо 7 – 10 хвилин до готовності.
  6. Перед почачею щедро поливаємо топленим вершковим маслом.

Смачного!

Чи потрібно мити банани: відповідь, яка здивує багатьох.

Джерело матеріала
loader