Цей пиріг може стояти цілий тиждень: поринаємо у магію шоколадно-горіхової насолоди
Цей пиріг може стояти цілий тиждень: поринаємо у магію шоколадно-горіхової насолоди

Цей пиріг може стояти цілий тиждень: поринаємо у магію шоколадно-горіхової насолоди

Поєднання шоколадних та горіховий ноток у ніжному тісті створює просто неперевершений смаковий ансамбль, і все це за лічені хвилини! Приготуйте цей пиріг раз – і розтягуйте задоволення, скільки заманеться, розповідає 24 Канал з посиланням на Beszamel.

Рецепт шоколадно-горіхового пирога

  • Час: 15 хвилин + випікання
  • Порцій: 12

Інгредієнти:
– 200 грамів цукру;
– 170 грамів арахісового масла;
– 120 мілілітрів молока;
– 115 грамів м'якого вершкового масла;
– 2 яйця;
– 60 мілілітрів олії;
– 60 мілілітрів вершків 18%;
– 1,5 чайної ложки розпушувача;
– 1 чайна ложка ванільного екстракту;
– 0,5 чайної ложки солі;
– 100 грамів шоколаду.

Приготування:

  1. Просійте сіль, борошно та розпушувач у середню миску.
  2. Окремо змішайте молоко і вершки.
  3. У міксері збийте масло, арахісове масло, олію та цукор.
  4. Коли ми отримаємо кремоподібну консистенцію, поступово вбиваємо яйця. В кінці додайте ванільний екстракт.
  5. Поступово по черзі додаємо борошно і молоко.
  6. Подрібніть шоколад і додайте його в тісто.
  7. Перекладіть тісто на деко, застелене папером для випікання.
  8. Випікайте при 180 градусах приблизно 45 хвилин.

Смачного!

І не всі знають правильну відповідь: чи потрібно мити банани перед вживанням.

Джерело матеріала
loader
loader